Компанија


Бликпродукт Д.О.О. је основана 01.08.1991 као правни следбеник СЗР “ Блик “ настале 1984. год. у Новом Саду у Републици Србији. Компанија заокружује све сегменте у производњи флексибилне амбалаже што омогућава креирање и производњу комплетних решења у индустрији паковања.

Главна смерница нашег пословања на пољу вишеслојних баријерних фолија од 1984. год. до данас јесте задовољење потреба домаћег и страних тржишта. Коришћењем машина последње генерације, употребом сировина реномираних светских произвођача и руковођени професионалцима са вишедеценијским искуством, можемо испунити све захтеве наших клијената на пољу флексибилне баријерне амбалаже.

Шта год да радимо, како унутар компаније тако и за наше клијенте- све је прожето тимским духом и принципом пријатељства. Све ово постижемо отвореним дијалогом и међусобним поверењем.
Поверење које остварујемо са нашим клијентима, омогућава нам да креирамо високо квалитетна решења.

Бескомпромисна посвећеност квалитету је кључна линија која повезује наше производе, услуге и производњу. Квалитет, иновације и љубав према нашем послу а све у циљу испуњења захтева наших Клијената јесте оно што чини нашу компанију успешном.

Етерична уља